Thuis

ZHEJIANG KENID TECHNOLOGY CO LTD

Bedrijfprofiel

ZHEJIANG KENID TECHNOLOGY CO LTD vestigde in 2010, is zich een belangrijke fabrikant die in het produceren van medische droge films specialiseerde, hebben wij merk „KENID“ zelf-bezeten.
Ons bedrijf dringt beheersstrategie aan die de " beroeps " met het " beroemde merk“, met diepere bevordering van de producten, wij eigen velen superieure klant niet alleen van binnenlandse maar ook internationale markt heeft.


Onze producten hebben volgende advangtage:
1 Hoge snelheid、 met hoogte - kwaliteit
Gebruikend hoogste droge weergavetechnologie " directe digitale weergavetechnologie“, om gebruikers van hoogte te voorzien - de dichtheid, hoge contrastbeelden, maakt het beeld meer perfect. De droge technologie vergt materiaal van de drankjes het geen gelijke of donkere ruimte, zodat de gebruikers hoogte kunnen gemakkelijker en snel drukken - de beelden van de kwaliteitsdiagnose.
2 Milieuvriendelijke producten、
de „directe digitale weergavetechnologie " neemt meer faciliteit aan gebruikers, vergt materiaal van de drankjes het geen gelijke of donkere ruimte, voor u om het vuile en vervelende donkere kamermateriaal zuiveren uit te delen.
stabiel duidelijker beeld 3、.


Konida de medische films gebruiken soort het organische, thermische membraan van de inductantieemulsie, dan door speciale beschermingslaag beschermd om kras en vochtigheid te vermijden. Het hoogste productieproces verzekert stabiliteit, hoogte - kwaliteitsbeelden met hoog contrast, lage filmmist. Met niet-photosensitivity, de medische films van „KONIDA“ verstrekken meer conveniency, betere efficiency, verminderde fouten.
De mensen van „KONIDA " danken u voor uw steun, vertrouwen op en helpen. Wij, zullen de „innovatie zoals macht, weg aan van de de kwaliteits van overleving " ontwikkeling, nadruk op medisch beeldgebied, betere producten, superieure serviceDD verstrekken zo altijd aanhangen

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

 

DE TECHNOLOGIEco. VAN ZHEJIANG KENID, LTD 

Adres: No1, Kenid-Road, Ciwu-stad, zhujistad, zhejiang provincie

Tel.: +86-575-88859959

FAX: +86-575-87859979

 

DE MEDISCHE APPARATENco. VAN SHENZHEN KENID, LTD 

Adres: 1st Verdieping, de Bouw H, de industriezone van Zhixuanhan, Shiyan-Stad, Baoan-District, Shenzhen, China 518108

Tel.: 0086-755-8659-6719

 

 

 

ZHEJIANG KENID TECHNOLOGY CO LTD ZHEJIANG KENID TECHNOLOGY CO LTD ZHEJIANG KENID TECHNOLOGY CO LTD ZHEJIANG KENID TECHNOLOGY CO LTD ZHEJIANG KENID TECHNOLOGY CO LTD
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : KENID

Aantal werknemers : <200

Jaarlijkse omzet : 10 Million-11 Million

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : < 10%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit X ray droge Film voor verkoop Van goede kwaliteit X ray droge Film voor verkoop Van goede kwaliteit X ray droge Film voor verkoop Van goede kwaliteit X ray droge Film voor verkoop